Onze diensten

Welkom bij Maison Celine, een vastgoedkantoor dat anders is. We behoren tot de nieuwe generatie van vastgoedkantoren die de digitalisering van ons dagelijks leven volledig omarmen. We zijn ervan overtuigd dat de eerste stappen van een grote, misschien zelfs levensveranderende, beslissing genomen kunnen worden met een swipe op je scherm. Maar je staat er niet alleen voor. Maison Celine is er om je door het hele proces te gidsen en ondersteunt je met juridisch, administratief, commercieel en stilistisch advies.  


Schatting

Na een grondig plaatsbezoek kunnen we de juiste marktwaarde van uw pand bepalen. Wij gaan hiervoor deskundig te werk en baseren ons op de huidige marktsituatie. Op basis van oppervlakte en andere vergelijkingspunten krijg je zo een correcte marktwaarde.


Video en drone reportages

Met een krachtige, uitnodigende video laten we jouw woning eruit springen.


Fotoshoot en interieurstyling

Om het potentieel van jouw woning optimaal te kunnen tonen aan potentiële kopers, stylen we de woning met onze eigen meubelen en decoratie. Hierdoor kan jouw woning een zo breed mogelijk publiek aanspreken en voelt de koper zich direct thuis. Alle meubelen die we gebruiken (tafels en banken) zijn op maat gemaakt door Pumm design (pumm.be).


Juridisch advies

Als juriste kan ik je uitgebreide juridische begeleiding garanderen bij elke stap van het verkoopsproces.