Maison Celine wordt gekenmerkt door de synergie van 2 zussen.

Maison Celine is een jong en groeiend familiebedrijf dat volop inzet op moderne technologieën, sociale media en de kopers van morgen.

Je staat er niet alleen voor.

Wij doen meer dan alleen verkopen. Maison Celine begeleidt u met de grootste zorg. Wij zijn er om je door het hele proces te gidsen en ondersteunen je met juridisch, administratief, commercieel en stilistisch advies.

Authenticiteit en gedrevenheid staan centraal, waarbij er elke dag voluit wordt gegaan voor U.

We will guide you home

Interesse om samen te werken?

Celine

Van Puymbrouck

BIV 513 059

Hanna

Van Raemdonck

Vastgoedmedewerker

Justine

Rouvroy

Vastgoedmedewerker

Maaike

Vermeiren

Jobstudent

Onze kantoren

-Open op afspraak-


Dorpstraat 47, 9140 Elversele

Klanten aan het woord

 • Top service, realistisch advies en heel professioneel, een aanrader!

  N. T.

 • Ik heb mijn huis verkocht via Maison Celine. Zij bieden een professionele aanpak aan. Vlotte en steeds correcte communicatie.


  Zeker aan te raden!

  J.V.D.

 • We deden een beroep op Maison Celine om een woning te verhuren en zijn bijzonder tevreden: van begin tot einde prima service en heldere communicatie. Aan te bevelen aan iedereen!

  J.D.S.

 • Via Maison Celine hebben mijn vriendin en ik ons eerste huurhuisje gevonden. We werden steeds goed op de hoogte gehouden over onze kandidatuur en konden ook nadien met al onze vragen bij Hanna terecht!

  W.V.P.

Contacteer ons

Maison Celine

Dorpstraat 47, 9140 Elversele

Volg Maison Celine

Maison Celine is erkend door het Belgisch Instituut voor Vastgoedmakelaars met het BIV-nummer 513 059. Polisnummer BA en financiële borgstelling via NV AXA Belgium, 730.390.160. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), Luxemburgstraat 168, 1000 Brussel — BIV Plichtenleer. Ondernemingsnummer 0712 649 496. BTW-nummer BE 0712 649 496.