Home / Te koop / Appartementen Te Koop

Beschrijving

Dit kleinschalig nieuwbouwproject bestaat uit twee appartementen ( een gelijkvloers appartement en een duplexappartement) gelegen in een zeer rustige straat nabij het centrum van Vilvoorde. Het project geniet van een vlotte bereikbaarheid naar belangrijke uitvalswegen, daarnaast bevinden scholen zich op wandelafstand .

Het gelijkvloerse nieuwbouwappartement heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 117 m². Via een aparte inkomhal krijgt u toegang tot de woonkamer met open keuken en keukeneiland, afgewerkt met alle nodige inbouwtoestellen en een praktische berging. Daarnaast is er een badkamer aanwezig met inloopdouche en een enkele lavabo, alsook 2 ruime slaapkamers. Via de inkomhal is tevens het aparte gastentoilet te bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras van ca. 20 m² en mooie tuin van ca. 23 m2.

Het duplexappartement heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 180 m². Via een aparte inkomhal krijgt u toegang tot de eerste verdieping die ingedeeld is als volgt: een zeer ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken, afgewerkt met alle nodige inbouwtoestellen en een praktische berging. Via de inkomhal is tevens het aparte gastentoilet te bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras van ca. 20 m² en mooie tuin van ca. 23m2. Op de tweede verdieping bevinden zich 4 mooi afgewerkte slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en lavabomeubel alsook een apart toilet.
Het terras en de tuin worden nog volledig aangelegd, alsook de keuze van de keuken is in de prijs inbegrepen.

Aangezien elk appartement in dit nieuwbouwproject over een aparte inkomhal en eigen voordeur beschikt, zijn er geen gemeenschappelijke kosten.

Het aankopen van een privatieve parkeerplaats is mogelijk.

Het ontwerp beantwoordt volledig aan de van kracht zijnde EPB-voorschriften zodat de appartementen voldoen aan de strenge eisen inzake thermische isolatie, ventilatie en energieverbruik.

Units

Verdieping Prijs Slaapkamers Status
Verdieping: 1 Prijs: € 395.000 Slaapkamers: 4 Status:
Te koop
Verdieping: 0 Prijs: € 275.000 Slaapkamers: 2 Status:
Te koop

Project Details

€ 275.000 - € 395.000

2 units
2 - 4 slaapkamers
0 % verkocht